NEWS

Match om de 9de plaats EK Vuistbal 2018 Adelmanssfelden

 

Met gebalde vuist word je Belgisch kampioen

ATV – 20/08/2017

De Vrolijke Vuistbalvrienden winnen mannenfinale tweede officieel BK Vuistbal, bij dames is Red Dynamite winnaar

GVA – 20/08/2017

‘Vuistballers’ strijden om titel 

HLN – 19/08/2017

Eerste Belgisch kampioenschap Vuistbal

GVA – 16/10/2016

 

 

Ben je van plan online soldekes te scoren? Wil je dan even via trooper.be//BFA passeren voor je aankoop? Zo kunnen wij weer wat extra monnies verzamelen! ... meer...minder...

Bekijk op Facebook

Koop jij af en toe eens iets in de webshop van Lidl? Weet dan dat Lidl ons de hele maand augustus een extra hoge commissie geeft wanneer iemand die iets via trooper.be/bfa koopt. In plaats van de gebruikelijke 3,37% commissie geven ze ons in augustus maar liefst 5,25% commissie per aankoop die via onze Trooperpagina gebeurt. En dat bovenop de solden die ze aanbieden. ... meer...minder...

Bekijk op Facebook

Liefste liefhebbers van de vuist !

Heuglijk nieuws, er mag weer keihard gefist worden. Dus haal die vaseline en die voetbalschoenen van stal en vervoeg ons op 1 van de 3 trainingsdagen elke week.

Voorlopig fisten we:

Woensdag om 20u op het cricketveld van het Vrijbroekspark Mechelen.
Zondag 18u op het cricketveld Vrijbroekspark Mechelen

en zaterdag 20u in Zoersel in de Acacialaan 8, speelweide Moemoe Kiekeboe tot het gras op ons vuistbalveld in Zandhoven gegroeid is.

De trainingen zijn gratis, geen inschrijving nodig, en worden altijd aangepast aan het niveau van de aanwezige spelers. Dus zin om de sport in deze coronatijden eens uit te testen, kom gewoon af. Spreek 1 van onze coaches aan, of meld je aan op de groep Belgische Vuistbal Associatie Trainingen voor updates voor elke training !

Tot vuist.
Ps. Muggenspray en zonnecreme niet vergeten !
... meer...minder...

Bekijk op Facebook