NEWS

Fistball Academy

Match om de 9de plaats EK Vuistbal 2018 Adelmanssfelden

Met gebalde vuist word je Belgisch kampioen

ATV – 20/08/2017

De Vrolijke Vuistbalvrienden winnen mannenfinale tweede officieel BK Vuistbal, bij dames is Red Dynamite winnaar

GVA – 20/08/2017

‘Vuistballers’ strijden om titel 

HLN – 19/08/2017

Eerste Belgisch kampioenschap Vuistbal

GVA – 16/10/2016

 

Helaas is het Internationaal Toernooi in Leipzig afgelast. Hierop zou het allereerste WK Vuistbal 2x2 plaatsvinden. De belgische clubs hadden zin om hier hun internationale voorbereiding voor het EK en WK wat verder te vuisten !

Maar de BFA zal er alles aan doen om een gelijkwaardig alternatief in België zelf te voorzien voor nieuwe en huidige leden ! Dus hou die vuisten zeker nat

#DeVuistErinHeute wurde das Internationale Deutsche Turnfest 2021 in Leipzig abgesagt!
faustball-liga.de/deutsches-turnfest-2021-abgesagt/
... meer...minder...

Bekijk op Facebook

Onze Aussie vrienden presenteren intussen de 4de (of 5de) aflevering van de meest bekeken Fistball Podcast in het zuidelijke halfrond ! Als je meer wilt weten over de in en outs van Fistball, is deze Fistcasf de vuist !

Weetje, op het WK 2019 in Winterthur hebben België en Australië de langste vuistbalmatch ooit op een WK gespeeld met 1u45min fzo hardcore fisting. Hierdoor hebben ze heel hun dagplanning moeten aanpassen 👌 België won deze vuistbijter na 5 sets 🤜🤜
... meer...minder...

Bekijk op Facebook

1 week geleden

Belgische Vuistbal Associatie

Afgelopen zondag werd er nog eens goed gevuist ! Na een ganse zomer te moeten luisteren naar the 'rona konden onze oude en nieuwe leden en sympathisanten genieten van een vleesje en een vuistje.

Zoals de wijze oranje Fistald Trump ooit zei: "I like fisting, I know fisting, fisting is beautiful, you know, I don't know, maybe, I know fisting more than anything, I don't know, it's beautiful.", zo geschiedde deze zondag.

De vrouwen etaleerde misschien wel het mooiste vuistbal van de dag, met een match tussen de VVVV Blauw en de VVVV Rood. Op het scherpst van de snee werd de eerste set beslecht met 15-14, door een prachtige opslag van de belgische trots Anouk. De 2de set was ook nipt, maar ook daarin trok Blauw aan het langste einde.

Onze vrouwen kijken nu uit naar de Duitse Indoorcompetitie, maar vooral het WK in Jona deze zomer !

Bij de mannen ging het tussen de Hantwerpse Vuistende Haantjes, Schaar Vuist Plezier en de VVV. Waarbij het uiteindelijk na een spannend toernooi, met regen, met zonneschijn, met droog gevuist en nat gevuist, vuisten langs achter en vuisten langs voor, wederom naar de Vrolijke Vuistbal Vrienden mocht gaan. Gefeliciteerd VVV voor de 4de overwinning ! Onze mannen mogen intussen uitkijken naar keihard gevuist op het EK in Kaltern deze zomer.

De 2de plaats was voor de Hantwerpse Vuistende Haantjes, de bronze plak ging naar Schaar Vuist Plezier, die wel de prijs voor mooiste outfit naar huis mochten nemen, als we die uitgedeeld hadden.

Intussen was de Ledendag en het BK ook het officiele startschot van het nieuwe seizoen ! Op deze pagina blijft u van alles op de hoogte. Sponsoren mag nog steeds, lid worden ook.

De voorlopige trainingen zijn zondag om 18u op het C-Veld in Zandhoven en (deze week) maandag en donderdag in Leuven ! Het veld en het tijdstip worden steeds medegedeeld op Belgische Vuistbal Associatie Trainingen

Tot vuist !! #RoadToECKaltern #RoadToWCJona
... meer...minder...

Bekijk op Facebook