Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Initiatiedag Vuistbal – Mechelen

20/05/2021 @ 19:00 - 21:00

Schrijf jullie hier in voor de derde Initiatiedag Vuistbal van 2021! Deze zal doorgaan te Mechelen, vanaf 19u. Inschrijven kan via deze link:
Zijn jullie ook zo gelukkig om terug met meerdere mensen samen buiten te komen en teamsporten te kunnen uitoefenen? Of balen jullie nog een beetje dat binnensporten nog niet mogelijk zijn, en zoeken jullie een alternatief? Of hebben jullie het Sporza-artikel gelezen? (https://sporza.be/…/innovatieve-sporten-in-opmars…/ )
Dan is er vuistbal voor jullie! Een makkelijk aan te leren sport, waar spel, plezier en sportief gedrag centraal staan. Niet alleen dat, je maakt bij Vuistbal België een echte kans om mee te spelen in internationale toernooien! Deze zomer zullen zo onder andere onze vrouwen het WK Vuistbal in Zwitserland spelen, waarvoor we nog actief op zoek zijn naar speelsters!
De initiatiedag zelf is georganiseerd als een introductie training. Jullie zullen de basis van vuistbal worden aangeleerd door onze trainers, om dan elke spelerspositie beter te leren kennen. Op het einde van de training zullen we dan een echte vuistbalmatch spelen.
Praktisch is het handig maar niet noodzakelijk om een paar voetbalschoenen mee te nemen. Een tshirt met lange mouwen (of trui) zal zeker ook van pas komen. Alle andere zaken zullen voorzien worden door de Belgische Vuistbal Associatie, jullie moeten enkel jullie inzet en vuisten meenemen! De exacte locatie zal nog voorzien worden.
Inschrijvingen zijn zeker geapprecieerd, de BFA verbindt zich ertoe zich aan de huidige covid-regels te houden (max 25 personen).
Achteraf is er zeker tijd voorzien om wat meer info te krijgen over vuistbal, geplande evenementen en toernooien etc.

Details

Date:
20/05/2021
Time:
19:00 - 21:00
Website:
https://www.facebook.com/events/2963510483897288

Venue

Mechelen
Mechelen, 2800 Belgium + Google Map