BK indoor

Sporhal Koch Eikendreef, Antwerpen, Antwerpen

Zondag 12 februari is het zover! De tweede editie van het Belgisch Kampioenschap Indoor Vuistbal te Wuustwezel ✊ Kan LeuFist zijn titel verdedigen? Of Krijgen we dit jaar een nieuwe kampioen? 🏆 Vuistwezel verwelkomt u graag vanaf 13u voor een episch vuistbaltoernooi tussen de vier Belgische teams: LeuFist, de Vrolijke Vuistbal Vrienden, de Mechelse Manevuisters

Quiz 2023

Parochiezaal Massenhoven Kerkstraat 33, Massenhoven

De Belgische Vuistbal Associatie zal jullie ook dit jaar weer verwennen met een vuist van een quiz. Hoe werkt het? 1) Stel een team samen van maximum 5 personen. 2) Schrijf je snel in via: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfxqBwhxRyvmZ.../viewform (1 inschrijving per team is voldoende!) 3) Jullie zullen vooraf nog een mail krijgen met het verloop van de

Outdoor speeldag 1

Op 18 maart verwelkomt Leufist iedereen om hun speelterreinen. Het zal de eerste wedstrijd van het outdoor seizoen zijn. Alle teams kunnen zich opnieuw meten met elkaar. Wordt het opnieuw een spannende strijd tussen VVV en Vuistwezel of komen de Manevuisters of Leufist zich moeien? Ook supporters meer dan welkom voor een hapje en een

Outdoor speeldag 2

Op 15 april verwelkomt Vuistwezel iedereen om hun speelterreinen. Ook supporters meer dan welkom voor een hapje en een drankje terwijl u kijkt naar de matchen.

Outdoor speeldag 3

Op 6 mei verwelkomt Manevuisters iedereen om hun speelterreinen. Ook supporters meer dan welkom voor een hapje en een drankje terwijl u kijkt naar de matchen.

Outdoor speeldag 4

Op 3 juni verwelkomt Leufist voor de tweede keer iedereen om hun speelterreinen. Ook supporters meer dan welkom voor een hapje en een drankje terwijl u kijkt naar de matchen.

Outdoor speeldag 5

Op 8 juli verwelkomt Manevuisters voor de twee keer iedereen om hun speelterreinen. Ook supporters meer dan welkom voor een hapje en een drankje terwijl u kijkt naar de matchen.

Outdoor speeldag 6

Op 2 september verwelkomt VVV iedereen om hun speelterreinen. Ook supporters meer dan welkom voor een hapje en een drankje terwijl u kijkt naar de matchen.