Sporza artikel over Vuistbal

Ook het Sporza-artikel gelezen over vuistbal en andere alternatieve sporten zoals spikeball?

Met de rebranding van FROS, heeft Sporza ook de wonderlijke wereld van Vuistbal ontdekt! Lees alvast het artikel hieronder. Indien jullie vragen hebben over vuistbal of geïnteresseerd zijn, kan er altijd contact worden opgenomen via contact@bfa-vuistbal.be .

Tesamen met dit leuke artikel kondigen wij ook graag aan dat we de komende weken opnieuw onze Vuistbal Initiatiedagen zullen organiseren! We plannen trainingen voor nieuwkomers in Zandhoven, Leuven en Mechelen. Hou zeker onze website en Facebookpagina in de gaten om jullie in te schrijven!

Iemand zin in een potje spikeball? 😎

Posted by Sporza on Thursday, April 29, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *