BFA lanceert de 2021 Vuistbal Initiatiedagen!

Nu de covid-regels zijn versoepeld, is de moment daar eindelijk aangekomen waar velen alvast op zaten te wachten, de 2021 Vuistbal Initiatiedagen!

Zijn jullie ook zo gelukkig om terug met meerdere mensen samen buiten te komen en teamsporten te kunnen uitoefenen? Of balen jullie nog een beetje dat binnensporten nog niet mogelijk zijn, en zoeken jullie een alternatief? Of hebben jullie het Sporza-artikel gelezen? (https://sporza.be/…/innovatieve-sporten-in-opmars…/ )

Dan is er vuistbal voor jullie! Een makkelijk aan te leren sport, waar spel, plezier en sportief gedrag centraal staan. Niet alleen dat, je maakt bij Vuistbal België een echte kans om mee te spelen in internationale toernooien! Deze zomer zullen zo onder andere onze vrouwen het WK Vuistbal in Zwitserland spelen, waarvoor we nog actief op zoek zijn naar speelsters!

Schrijf jullie alvast hier in voor de Initiatiedag Vuistbal 2021! Deze zullen doorgaan in Zandhoven, Leuven en Mechelen tussen 9 en 20 mei. Inschrijven kan via de QR code hieronder of via deze link: https://docs.google.com/…/1jR2t4e-axfGLMtJGmSbDkXQFpZB…/

Inschrijvingsformulier voor de 2021 Initiatiedagen Vuistbal

De initiatiedag zelf is georganiseerd als een introductie training. Jullie zullen de basis van vuistbal worden aangeleerd door onze trainers, om dan elke spelerspositie beter te leren kennen. Op het einde van de training zullen we dan een echte vuistbalmatch spelen.

Praktisch is het handig maar niet noodzakelijk om een paar voetbalschoenen mee te nemen. Een t-shirt met lange mouwen (of trui) zal zeker ook van pas komen. Alle andere zaken zullen voorzien worden door de Belgische Vuistbal Associatie, jullie moeten enkel jullie inzet en vuisten meenemen!

Inschrijvingen zijn zeker geapprecieerd, de BFA verbindt zich ertoe zich aan de huidige covid-regels te houden (max 25 personen).

Achteraf is er zeker tijd voorzien om wat meer info te krijgen over vuistbal, geplande evenementen en toernooien etc. Tot dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *